Get Adobe Flash player
Mano dienynas
2020 m. gruodžio mėn.
Pr A T K Pn Š S
« Geg    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Projektas  „Kalbėkime, žaiskime, bendradarbiaukime“

      Spalio 16 – 20 dienomis mūsų mokykla dūzgė lyg bičių avilys. Visą savaitę mokykla buvo  spalvinga lyg žydintis ruduo. Kiekviena diena buvo spalvinga,  įdomi, pilna netikėtumų ir teigiamų emocijų. Netradicinės ugdymo dienos  paįvairino ugdymo  procesą. Pirmadienis buvo raudonas, antradienis – žalias, trečiadienis –geltonas, ketvirtadienis –oranžinis, o penktadienis – rudas.  Į traukinuko kelionę įsitraukė tėvai, vaikai, mokytojos. Esame dėkingi tėveliams, kad padėjo papuošti savo atžalas atitinkama spalva.

     Per visą savaitę buvo organizuojama įvairi veikla, kuri skatino susikoncentruoti grupės darbui, lavino fizinį aktyvumą bei gebėjimą tinkamai ir taisyklinga kalba bendrauti su bendraamžiais ir kitais žmonėmis, reikšti savo mintis ir jausmus. Gražūs, linksmi bei žaismingi vaikai savaitės metu pranoko patys save. O tiek gražių ir nuoširdžių žodžių, skirtų vieni kitiems, seniai nebuvome girdėję. Per pertraukas mokyklos aktų salėje buvo rodomi vaizdo įrašai, susiję su kiekvienos dienos spalva, o moksleivių nuotaiką skaidrino skambanti muzika. Visas penkias dienas įamžindavome „dienos spalvomis“ apsirengusius mokinius ir mokytojus.

     Spalvų savaitės dalyviai gavo padėkas ir saldainius. Mokytojos linkėjo būti gerais, linksmais, spalvingais, kūrybingais, darbščiais ir draugiškais.

Projekto  organizatorės:  pradinių klasių vyr. mokytoja  Olga Žukienė

pradinių klasių mokytoja Viktorija Semaško

 

 

Kategorijos
Archyvai