Get Adobe Flash player
Mano dienynas
2020 m. gruodžio mėn.
Pr A T K Pn Š S
« Geg    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

,,Rudens mandalas“

     Ruduo turtingas gausybe įvairiausių dovanų ir širdžiai mielų spalvų. Ir, nors ruduo jau gerokai įsibėgėjęs dosniai barstydamas ir dalindamas visas gėrybes, tačiau noras džiaugtis gamtos dovanomis neblėsta. O pasitelkus fantaziją, kūrybiškumą bei išradingumą, galima sukurti išties nuostabių kūrinių.

     2018 m. rugsėjo 24-28 d. vyko projektinė savaitė ,,Rudens mandalas“. Norėdami vaikus supažindinti su rudeniu, jo grožių bei teikiamų dovanų įvairovę, kvietėme visus dalyvauti kūrybiniame projekte iš gamtinių medžiagų. Vaikai kartu su mokytojais, tėveliais kūrė įvairius ornamentus. Penktadienį vyko didžiausias darbelis, visi mokiniai kartu su mokytojais aktų salėje iš gamtinių medžiagų kūrė ,,Rudens Sraigę“. Projekto tikslas – skatinti vaikų kūrybiškumą ir saviraišką, panaudojant gamtinę medžiagą iš gėlyno, sodo, daržo, parko ar miško ir, ieškant originalių sprendimų, kuris visiems teiktų džiaugsmo ir kūrybinio pasigėrėjimo.

      Mandalo kūrimas – tai viena iš meno terapijų, puikus būdas patirti nuostabių emocijų ir mažiems ir suaugusiems. Jos kūrime svarbiausias ne rezultatas, o pats procesas.

      Dalyvavimas šiame projekte sutelkė klasių bendruomenes, paskatino net ir nedrąsiausius išreikšti save, įkvėpė burtis dažniau ir dar kartą įrodė, kad leistis į kūrybinę kelionę kur kas smagiau, kai toje kelionėje esi ne vienas. Dėkojame visiems prisidėjusiems organizuojant ir įgyvendinant šią idėją.

Dėkojame ugdytinių tėveliams už aktyvų dalyvavimą projekte.

Kategorijos
Archyvai